Demek İstediğim bir server filesi editlediniz fln npc ws. koydunuz ws.ws. onu nasıl tar.gz gibi sıkıstırıp olusturacagım cewap bende
ilk önce werdiğim kodu putty/navicat a yazın
Kod:
tar cvzf benimserverfilesim.tar.gz /usr/oyun dosyasi ismioyun dosyası ismi yerine rain game ws. sizin hansiyse onu yazıyoruz we enterlıyoruz o dosyaları sıkıstırıyor (10-15dk sürebilir)
o sıkıstıra koysun siz filezilladan
Kod:
/var/db/mysqldizininden söylediğim klasörleri indirin
Kod:
account
common
hotbackup
player
metin2_runupbu klasörleri indirince masaüstünde bir klasör acın benim serverfilesimws. onun içine mysql yazın we o dosyaları atın
bu arada siz bunları yaparken sıkıstırma islemi tamamlanır b.ihtimal tamamlanmamıssa bekleyin tamamlanmıssa yine filezilladan
Kod:
/rootyani ilk sw ye filezilladan baglandıgımızda karsımıza cıkan yere giriyoruz orda
Kod:
benimserverfilesim.tar.gzindiriyoruz we masaüstünde olusturdugumuz benimserverfilesim klasörüne atıyoruz( siz klasör ismini kafanıza göre takılın) we uploadlayın
------------Server Files Yükleme-----------
benimserverfilesim.tar.gz yi /usr nin içine uploadlayın we
putty ye
Kod:
cd /usr
tar zxvf benimserverfilesim.tar.gzyazıyoruz o dosyaları cıkarır filezilladan
Kod:
/var/dbnin içine mysl klasörünün içindekileri atıyoruz we reboot bitti..!
---------Peki Ben Virtual Pc ile acılsın istiyorum------------
o zaman sunucuyu aldıgınız yere söyleyin vhd dosyasını size wersin o kadar
yada sizin serverınız virtual pc ile calisiyorsa .vhd dosyasını alın we uploadlayın o dosya sadece virtualpc ile calistirilabilir ..!
---------------------------------------------------------------
ilk önce werdiğim kodu putty/navicat a yazın
Kod:
tar cvzf benimserverfilesim.tar.gz /usr/oyun dosyasi ismioyun dosyası ismi yerine rain game ws. sizin hansiyse onu yazıyoruz we enterlıyoruz o dosyaları sıkıstırıyor (10-15dk sürebilir)
o sıkıstıra koysun siz filezilladan
Kod:
/var/db/mysqldizininden söylediğim klasörleri indirin
Kod:
account
common
hotbackup
player
metin2_runupbu klasörleri indirince masaüstünde bir klasör acın benim serverfilesimws. onun içine mysql yazın we o dosyaları atın
bu arada siz bunları yaparken sıkıstırma islemi tamamlanır b.ihtimal tamamlanmamıssa bekleyin tamamlanmıssa yine filezilladan
Kod:
/rootyani ilk sw ye filezilladan baglandıgımızda karsımıza cıkan yere giriyoruz orda
Kod:
benimserverfilesim.tar.gzindiriyoruz we masaüstünde olusturdugumuz benimserverfilesim klasörüne atıyoruz( siz klasör ismini kafanıza göre takılın) we uploadlayın
------------Server Files Yükleme-----------
benimserverfilesim.tar.gz yi /usr nin içine uploadlayın we
putty ye
Kod:
cd /usr
tar zxvf benimserverfilesim.tar.gzyazıyoruz o dosyaları cıkarır filezilladan
Kod:
/var/dbnin içine mysl klasörünün içindekileri atıyoruz we reboot bitti..!
---------Peki Ben Virtual Pc ile acılsın istiyorum------------
o zaman sunucuyu aldıgınız yere söyleyin vhd dosyasını size wersin o kadar
yada sizin serverınız virtual pc ile calisiyorsa .vhd dosyasını alın we uploadlayın o dosya sadece virtualpc ile calistirilabilir ..!
---------------------------------------------------------------